Приложение

Maglite е широко използван главно като алтернатива на конвенционалните плоскости на основата на гипс в сухото строителство. Бордът може да се разкроява, реже, пробива и закрепва за дървени, алуминиеви или стоманени рамки.

Може да се използва за интериорни и екстериорни приложения.

Maglite плоскостите са един добър пример за напредъка, постигнат в строителните материали, за да отговарят на промените в строителните норми за безопасност и издръжливост.

Maglite може да се използва за вътрешни и външни стенни облицовки, строителни конструкции, за монтаж на окачени тавани, интериорни прегради, за домове и офиси, при устройството на сглобяема основа за подови настилки, фасадни стени за тавански помещения.

Окачени тавани с Maglite

Окачени тавани с Maglite

Окачени тавани с Maglite – бързо, практично и удобно

Окачени тавани с Maglite

Окачен таван в довършения си вид. Удобството и лекотата на обработване, неизискващо специални инструменти и приспособления, а също така и малкото тегло на Maglite, позволяват бързо да се монтират различни конструкции, значително да се намали теглото на конструкция и при монтиране да се използва по-малко количество работници при работа с един лист.

Облицовка с Maglite

Облицовка с Maglite

Облицовка с Maglite

Покривни навеси от Maglite

Покривни навеси от Maglite

Покривни навеси от Maglite – практичното решение на въпроса. Maglite е съвременен материал. Много често се използва в производството на противопожарни панели. Maglite е създаден с помощта на съвременни технологии и е екологично чист материал. Произвежда се от чисти негорими материали. Maglite се различава от други декоративни материали, поради липсата на азбест, фенол и други вредни вещества.

Кофраж с Maglite

Кофраж с Maglite

Оставащ кофраж

Кофраж с Maglite

Оставащ кофраж

Кофраж с Maglite

Оставащ кофраж

Подове с Maglite

Подове с Maglite

Полагането на подове с Maglite е много лесно и практично. Maglite листовете имат антисептично свойство и не се поддава на разрушение от насекоми, гъбички и мухал.

Тавани с Maglite

Тавани с Maglite

Maglite плоскостите са изключително подходящи за изграждане на тавани в помещения с висока влажност, предразположени към образуване на мухъл, помещения с висока температура, както и помещения, предназначени за хладилни камери.

Maglite oтговаря на най-високото ниво на пожаробезопасност A1 по европейската класификация (Евростандарт) и се отнася към група НГ (негорим материал). При дебелина 3 и 4 мм има свойство да се огъва и да приема нужната форма.

Това позволява на Maglite да бъде идеалното решение на много строителни проблеми. Даденият продукт е идеалната и изгодна алтернатива на влагоустойчив гипсофазер и гипсовлакнeсти листове. Maglite. Удобството и лекотата  на обработване, неизискващо специални инструменти и приспособления, а също така и малкото тегло на Maglite, позволяват бързо да се монтират различни конструкции, значително да се намали теглото на конструкция и при монтиране да се използват по-малко работници при работа с един лист.

Maglite се използва от много строителни компании. Общински структури и строителни организации започнаха да заменят широка гама строителни материали за вътрешна облицовка с плочи Maglite, с цел икономисване на финансови средства,  работно време, повишаване на санитарни норми и противопожарна безопасност.

С Maglite вашите идеи се реализират бързо, чисто и икономнично. Избирайки Maglite, вие избирате екологичност, елегантност и комфорт във вашия строеж.

Материалът е 100% екологично чист. Не съдържа азбест, формалдехид и други вредни вещества, безопасен е за хора и хранителни продукти.

Maglite е подходящ за изграждане на офиси, конферентни и спортни зали, хотели, търговски центрове, ресторанти, библиотеки, компютърни зали, болници, училища, вили, индустриални сгради.